untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!

Perihal

Photoblog hafiz hamdan, juga seorang penulis blog dengan nama akukopi. Mula-mula hanya menjadikan fotografi sebagai hobi dan mula mengambil gambar keluarga orang atas alasan untuk suka-suka dan kemudian mewujudkan photoblog sukasukaphoto ini.

Kerja fotografinya lebih kepada suasana ceria dan gembira. Sukasukaphoto lebih menekankan perasaan seronok dan gembira yang diluahkan melalui gambar dan menentang habis-habisan posing-posing di tepi pokok dan membuat muka serius dalam gambar potrait perkahwinan. Perkahwinan patut seronoklah, mengapa mahu buat muka macam serius pula?

Sukasukaphoto juga memberi khidmat ambil gambar yang sangat berpatutan untuk potret keluarga. Khas untuk mereka letak di atas televisyen, frame di dinding atau sekadar letak di laman web sosial. Sukasukaphoto memberikan peluang kepada keluarga untuk membuat potret keluarga mereka dan menentang tukang ambil gambar lain yang caj dengan harga melampau hanya untuk potret keluarga.

Yang paling pasti, sukasukaphoto akan memberikan anda perasaan seronok dan bergembira sepanjang sesi ambil gambar bersama dan pastinya gambar yang terhasil seronok juga.

Untuk sebarang tempahan email sahaja di akukopikausiapa@gmail.com


Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP