untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Thursday, December 24, 2009

Birthday mukri dan isya

DSC_0089

DSC_0038

DSC_0361

DSC_0337

DSC_0233

DSC_0211

DSC_0175

DSC_0134

DSC_0100

DSC_0078

DSC_0059

DSC_0046

DSC_0032

DSC_0123


RM70.

Jadi kalau kau takde budget untuk gambar kahwin, gambar kau dengan bf kau jalan-jalan di bukit bintang, gambar birthday party, gambar kawan-kawan kau semua pergi karaoke. Gambar outdoor. Apa-apa gambar la senang cakap.

Silalah email akukopikausiapa@gmail.com . Aku amek rm70 je. Untuk suka-suka.

Pakej yang akan kamu dapat:

1. Ambil gambar sesukahati dan sebanyak yang boleh.
2. Photographer yang hensem dan cool
3. Edit lebih daripada 70 keping gambar.
4. Siap dalam masa seminggu.
5. Bergembira dan berseronok bersama encik akukopi semasa sesi ambil gambar.
6. Gambar yang lebih kurang sama tapi bawah sikit dari orang amek ribu-riban.

Benda yang kamu takkan dapat

1. Custom album kerawang-kerawang
2. Sticky album kerawang-kerawang
3. gambar pakai lens wide angle.
4. Gambar yang terlampau cantik macam harga ribu-riban.

oklah, RM70 je. Takkan korang expect gambar letup-letup kot. huhu.

1 comments:

suchajojo February 25, 2010 at 6:25 AM  

wah aku terujah dgn pakej ko.. bagusla ko ni munshi

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP