untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Thursday, April 8, 2010

didi dan roni

Sori lambat sikit untuk upload gambar korang sebab aku musim peperiksaan. Hari ini habis, hari ini jugak aku setelkan gambar korang. huhu. Terima kasih kepada pasangan didi dan roni yang juga sebenarnya pembaca blog akukopi, dan terima kasih kerana belanja makan ani sup utara.

Tempat kejadian ialah di putrajya,

Untitled_Panorama1

DSC_8895

DSC_8867

DSC_8826

DSC_7637

DSC_8822

DSC_8813

DSC_8805

DSC_7625

DSC_8832

video spesel. saje nak test-test. So dapat buat kejap je sebab videographer tak dapat menghadirkan diri. huhu. So aku amik gambar..aku jugak yang wat video.



untuk ambil gambar seumpama ini, email aku di akukopikausiapa@gmail.com

7 comments:

emma April 8, 2010 at 11:42 AM  
This comment has been removed by the author.
emma April 8, 2010 at 11:44 AM  

awat pic panoramic1 tue cam pixelate??

AkuKopiKauSiapa? April 8, 2010 at 1:12 PM  

sbb saiz asal dia kecik sikit.aku tuka size kt sini je.

didieadila April 8, 2010 at 2:34 PM  

tengkiu byk ^^,

emma April 13, 2010 at 1:24 PM  

owh, ic =)

FARHANA NURMAISARAH July 10, 2010 at 9:41 AM  
This comment has been removed by the author.
hana July 10, 2010 at 9:43 AM  

mane gmbr kopi, tuannye tk kuar muka lnsg..nmpk cm hnsem haha~

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP