untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Monday, December 13, 2010

azmir + mimi = wedding di pontian!

untuk yang ni. Aku cuma cover sanding bahagian lelaki sahaja. walaupun hujan pada awalnya, tapi time pengantin datang je. Terus hujan berhenti.

Terima kasih kepada keluarga lelaki dan perempuan yang seronok. Sebab malam tu diorang masak sup daging. Cecah roti memang meletup kau. Walaupun masa tu baru lepas makan, makan jugak lagi sekali.huhu

ok

enjoy!

3

IMG_8588

IMG_8607

IMG_8617

IMG_8648

IMG_8704

IMG_8731

IMG_8740

IMG_8754

IMG_8757

1

IMG_8786

IMG_8792

2

IMG_8812

IMG_8843

IMG_8830

IMG_8858

4

IMG_9031

IMG_9095

IMG_9094

IMG_8905

IMG_8931

IMG_9195

IMG_9041

IMG_9150

IMG_9088

IMG_9168

IMG_9233

3 comments:

nurul lalala December 13, 2010 at 4:21 PM  

nice pic! moga berbahagia ke akhir hayat~

Anonymous December 13, 2010 at 7:47 PM  

ada improvement utk bab kahwin=)

Ini Raha December 16, 2010 at 11:35 PM  

cool n cun!!!

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP