untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Saturday, March 6, 2010

Azza dan Izat

Terima kasih kepada pasangan Azza dan Izzat kerana menjadi cool dan best dan memberikan kerjasama. Walaupun kene melintas jalan hampir sepuluh kali dan banyak lagi. huhu.

So kalau ada antara kamu nak juga macam ni dan maybe lebih best.. apa lagi, email je aku kat akukopikausiapa@gmail.com RM70 je.


6

5

3

2

1

DSC_7566

DSC_0454

DSC_7550

1 comments:

chikleen March 8, 2010 at 6:12 PM  

cun..
budak pompuan itu comel..
dan...
saya suka handbag dia..
hehe.

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP