untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Tuesday, March 16, 2010

Family Shima

Family Shima yang sangat fun!!

6

4

5

3

2

1

DSC_0112

DSC_0915

DSC_0864

DSC_0845

DSC_0729 copy
Sebarang tempahan sila email saya di akukopikausiapa@gmail.com

6 comments:

Mimie Hamdan March 17, 2010 at 7:59 AM  

tgk gmbr nie aku terus sedih dan igt mak... huhu..

Jin Manik March 17, 2010 at 8:18 AM  

alamak mimie..jangan la sedih...maybe awak pun boleh ajak mak awak posing sama...

to hafiz..i luv your picture..look georgous n lively..memang puas hati sangat...next time kita ambik gambar lagi dengan awak ye...jangan serik lak ngan kitaorang ...hehehhe

-shima-

Pingu March 17, 2010 at 9:51 PM  

Shima,
I am glad u like the pics. Boleh suggest kat orang lain plak.

Mimie Hamdan and Hafiz Hamdan adik beradik. Their loving mother "left" them about 2 yrs back.

K Rozi

Pingu March 17, 2010 at 10:00 PM  

I like the pic on the 9th row, nampak classic. Boleh masuk LIFE magazine.

AkuKopiKauSiapa? March 19, 2010 at 11:56 PM  

shima:
hai..saya takkan serik punya amik gambar..lagi seronok ada lah..

krozi:
apa kata saya amik gambar akk?huhu

mimie:
sedih jugak~

Jin Manik March 21, 2010 at 9:56 PM  

pingu ni kak rozi ke?

kalau betul kak rozi....tq la sebab pomot hafiz ni....memang fun ngan dioarang ni....

anyway...mimie and hafiz ni 2 beradik ke..am so sorry for that......sorry....memang tak tau....i tumpang bersedih....huhuuhuhu

cup..kak rozi kenal hafiz ke?

hafiz....kak rozi ni member lama i...dia yang introduce blog u ni...

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP