untuk orang yang mahu kahwin --->> kahwin!

Untuk keluarga bahagia --->> family!

Untuk kawan-kawan yang gemar bergambar ---->>friends!

Untuk pasang-pasangan ----->couple!

untuk orang yang gemar membaca --->>akukopi!





Tuesday, March 23, 2010

Isu kenaikan harga

perkhidmatan ambil gambar oleh saya akan dinaikkan harga sedikit berikutan permintaan yang boleh tahan lah kononnya.

ia akan dinaikkan sedikit sahaja..tak banyak pon.

RM90.

Jadi sesiapa yang membuat tempahan selepas tarikh ini akan dicaj rm90. Siapa yang dah book lama sebelum hari ini dikira rm70 lagi.

terima kasih kerana terus menyokong saya.

5 comments:

nurul March 23, 2010 at 11:17 AM  

alamak...da naik harga kah?...
nyesal lak x book anda sebelum ni.. T____T

AkuKopiKauSiapa? March 23, 2010 at 2:03 PM  

maaf..
perlu duit untuk kamera baru..so..gambar jadi lagi cun lah.

Jin Manik March 23, 2010 at 6:00 PM  

peh...dah naik harga ka?

I boleh dapat harga lama tak? huhuhuuhu

Jin Manik March 23, 2010 at 6:09 PM  

yang penting...gambar mesti cun aaaa......sure customer puas hati kan...

buat la fan page kat fb...leh la kami jadi fan hafiz...hehheheh

Mimie Hamdan March 24, 2010 at 8:40 AM  

owhhh... still affordable... jgn lupa banner mimie kay... :)

Followers

About This Blog

seabrang tempahan : akukopikausiapa@gmail.com

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP